keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Matkakuvat ja tamanhetken tuntemuksia

Moi!

Terkut Eldhestarilta sen reippaalta ja rempsealta tyontekijalta!

Meidan pomo ja paikan osaomistaja on Pepe Wilberg-look-a-like ja aika kova bisnesmies. Tyontekijoita on monta ja kaikilla on sujuvaan yhteistyohon pyrkiva mieli. Tama helpottaa elamaa jonkinverran varsinkin, kun tyotahti on kova ja kesaa kohti stressitaso tulee nousemaan.

Kiiretta siis pitaa ja aika Eldhestarin ulkopuoliselle elamalle on vahan kortilla. Tyopaivat aloitetaan aamulla seitseman maissa ja paatetaan viiden maissa. Aamulla haetaan hevoslauma pieneen tallitarhaan, josta valkataan paivan mittaan kaytettavat hevoset, siivotaan karsinat ja harjataan + satuloidaan sellaiset kolmisenkymmenta hevosta tai enemman, riippuen asiakasmaarasta. Ysin maissa saapuvat aamu- ja kokopaivaretkien asiakkaat, joille jarjestetaan asianmukaiset varusteet ja etsitaan sopivat hevoset. Asiakasmaarasta riippuen ratsastusretkille lahdetaan noin puoli kymmenen ja palaudutaan takaisin tallille kahteentoista mennessa. Tassa valissa syodaan lounas ja valmistellaan talli ja hevoset kahdelta starttaavia, uusia retkia varten.Tahan mennessa oon tykannyt tyonkuvastani ja yritan painaa aktiivisesti mieleeni noin 200 hevosen nimia, maksusysteemia ja ratsastusreitteja ja niiden nimia. Taalla useamman paivan ratsastaneen ja viipyneen kahden saksalaisen rouvan mielesta olin paras opas. Ehkapa sen takia, etta vein heidat kaksin elamani ensimmaiselle yksin vetamalleni ratsastusretkelle, jonka reitista en ollut ihan varma. Siina sita sitten topsoteltiin vahan sinne sun tanne ja valilla paasteltiin aika reipastakin tolttia. Mun oli tarkoitus kulkea yhden tilan lapi (siggin tila), en vaan tiennyt, etta mika oli oikea tila :D Vein joukkoni yhdelle tilalle, jonka pihasta loytyi vanhahko tilan isanta, kysyin talta, onko han mahdollisesti Siggi ja hanhan oli! Eli oikea reitti oli loytynyt! :D


Taalla ja Ormsstadirilla tyoskentely ovat kuin yo ja paiva ja tassa paikassa katselemme tyokavereiden kanssa toisiamme aamusta iltaan, illasta aamuun. Se on seka hyva etta huono asia ja vain aika nayttaa, mitka ovat tuntemukset kesan lopussa. Itse henkilokohtaisesti tykkaan seesteisesta tunne-elamasta, jota yritan taallakin yllapitaa ja voin muuten sanoa, etta asiakkaista taalla pidetaan erittain hyvaa huolta, suosittelen! :)

Ja alla muutamat kuvat lomareissulta!

Namafjallin kuumatlahteet, huomaa kuplat! Ihana pohjola!

POROJA!

Jökulsarlon, janna, jainen pikku poukama :)

Vatnajökull, hassusti tuo jaa on tuohon jamahtanyt...



Ja tassa on kuva uusista tyokavereistani, kastettiin eilen talviturkit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti