sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Landmannalaugar ja Landsmot, paivitys osa 1.

Moi!

Taas on kulunut edellisesta paivityksesta hetki, sori! Ja tama paivitys on jalleen lyhyt, periaatteessa annan vain pienen maistiaisen tulevasta ;)

Hiljaiselooni on jalleen erittain hyvia selityksia!

Normielama taalla on enemmain tai vahemman kiireista ja vapaa-aikana, jos sita ylipaataan on, teen jotain muuta kuin istun koneella, yleensa meen ajoissa nukkumaan ja sita ennen ehka hengaan jossain tilan nurkissa joidenkin tyokavereiden kanssa tai olla vaan mollotan :D

Ja se toinen syy on se, etta sain viikko sitten tietaa, etta meikalaiselle tuli lahto "long tourille" puolentoista paivan varoitusajalla. Eli me kaikki tyontekijat paastaan mukaan vahintaan yhdelle pitkalle vaellukselle apulaisen osassa ja mun vuoro oli talla viikolla. Meilla oli yhdeksan vierasta, eli normaalista noin 15 hengesta hieman poikkeavan pienehko ryhma. Jokaiselle oli matkassa mukana noin 2,5 hevosta, joista 18 juoksi vapaana laumana mukana. Vaelluksen nimi on Landmannalaugar, ratsastuskilometreja kertyy 210 ja hevosen selassa istutaan 6 paivaa, jokaisena paivana noin kahdeksan tuntia. Meidan vaellukselta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut, mutta niistapa kerron seuraavassa paivityksessa, jonka yritan laittaa aluilleen mahdollisimman pian! ;)

Ja kolmas syy on Landsmot isoisoiso hevostapahtuma/kilpailu noin tunnin ajomatkan paassa Eldhestarilta. Kavi kivasti, etta palauduttiin vaellukselta perjantaina ja sain kuin sainkin seka lauantain etta sunnuntain vapaaksi. Nehan kulutin aika lahjakkaasti Hellan Landsmotissa nauttien seka auringosta etta alyttoman kovasta tuulesta ja vesisateesta... Tastakin vahan lisaa seuraavassa!

Heippa hei!

P.S. Ja kattokaas miten komeat kehut yks Eldhestarin tyontekija on saanut jenkkiasiakkaaltaan ;) Lammittaa mielta ja innostaa olemaan aina vaan yhta reipas :): http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g315849-d3369289-Reviews-Eldhestar_Private_Day_Tours-Hveragerdi_South_Region.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti