torstai 14. elokuuta 2014

Aurinko paistaa, eika vetta sada!

Moi!
Talla saalla ja nakymalla startattiin seikkailu lannessa. Ei huono.

Sisko oli ja meni, aika kiireista oli meno, kun pyräytettiin samantien maan lansikulmalle Westfjordeille, Lansivuonoille, jonne ei kovin moni eksy. Edes asumaan. Komeat oli nakymat ja paljon oli ajoa. Muutama paiva vietettiin taalla mun tilalla ja sain sattumalta yhden ylimaaraisen vapaapaivankin. Loppujen lopuksi paadyin tuolloin kuitenkin vetamaan yhden puolen paivan ratsastusretken siskolleni ja yhdelle ulkopuoliselle vieraalle. (En saanut lupaa osallistua retkelle pelkkana vieraana, koska tallilla oli pulaa oppaista ;) Tehokas vapaapaiva! ;)

Haahkan(ko?) muna. Pahaa oli.


Saat ovat olleet aika vilpoisia ja sateisia ja valilla se on "vahan" ketuttanut, mutta kun Anu (-sisko) laks, tuli meille aurinko ja ihan kuulkaas T-PAITA-kelit! Tata onnea on nyt jatkunut noin puoltoista viikkoa, maa alkaa kuivua eika kaikki paikat oo enaa ihan kurassa, Jess! Olen myos intoutunut kuljettamaan kameraa mukanani ratsastusretkilla ja komeita kuvia on tullut :D





Parina iltana ollaan kayty uiskentelemassa meidan lahijoessa, ihanan kirkasta ja lamminta vetta! Eilen nuo nuoret halusivat menna hveragerdin uima-altaille, liityin myos joukkoon, mutta paadyinkin paa-asiassa pelaamaan biitsia paikallisen pariskunnan kanssa viereiselle hiekkakentalle. Ai etta oli kivaa pelata, pitkasta aikaa!






Lauantaina olis tiedossa varmaan koko kesan kohokohta, ainakin Hveragerdissa: Kukkaisfestivaalit! :D Ajatuksissa olis menna pyorimaan nurkkiin lauantai-iltana toiden jalkeen, saidenkin pitais olla hyvat, niin mikas siina on ollessa, ilotulituksia ja kokkoa katsellessa. :)


Arki on kovaa tyontekoa, eika vapaa-ajan ongelmia yleensa ole: peti kutsuu pian tai vahan myohemmin toista paastyani. Mutta itse tyo on kylla silti aika kivaa, tietenkin valilla tulee vahan arsyynnyttya, jos tuntuu, ettei ihmiset kuuntele (kuvien henkilot eivat liity tapauksiin :) ), sellaista se vaan valilla on.

Eilen en voinut olla nauramatta, kun nain yhden asiakkaani pitka, liehuva hame paalla lahdossa ratsastamaan :D Sanoinkin, etten itse ole hameen kanssa ratsastanut, mutta voidaan koittaa, miten homma sujuu ja sujuihan se, loppujen lopuksi ihan ookoosti. En kuitenkaan suosittele kenellekaan hametta, jos on ratsastusretki suunnitteilla, naistensatulat on aika harvassa nykyaan ;)

P.S. Joku on saattanut yrittaa tavoitella mua suomalaisesta puhelinnumerostani. Se on vahan hankalaa. Mukanani oli alussa kaksi puhelinta, suomalaista numeroa mukanaan kantanut puhelin hajosi, enka ole vaihdellut simeja. Ja vaikka olisinkin, olen paivat ulkona ja puhelin sisalla, yot taas vietan kivasti hotellin alakerrassa, maan alla, jossa kuuluvuus on mita on. Pahoittelen siis vaikeastitavoiteltavuuttani, mutta oon vahan vasynyt tekemaan asian eteen paljon mitaan, kun mahdollisuudet ei hirveasti ole. Mun tietokonekin on kovin hankala! Etta en voi nyt muuta kuin, syvasti pahoitella eritasoista hitauttani.

Kun saa herata auringonpaisteeseen, ei se niin kamalaa ole se noin 150 hevosen pellolta tallille paimentaminen kahteen pekkaan klo 6.30 ;)

H.


3 kommenttia:

  1. Peukutus beachin pelaamiselle. Ja jestas kun on hieno toi vika kuva :)

    VastaaPoista
  2. Joo oon samaa mieltä että toi vika kuva on upea :) ja muutenkin hienoja kuvia ja upeita maisemia taas.
    Millon sää tulet sieltä? Olis kiva nähdä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) biitsi oli kyllä huikean kivaa ja osuin jopa valilla aika hyvinkin palloon :D Ensi viikolla alkaa, ehkä, ymmärtääkseni taas lenttiskausikin, ehkäpä käyn tervehtimässä tyttöjä pitkästä aikaa, saapas nähdä :) Satu: En ihan varmaksi tiedä vielä, mut en mä täällä enää niin kauaa ole :)

    VastaaPoista