torstai 19. joulukuuta 2013

Loppu lahenee!

Heippa!

Nyt ihan pikainen pikku paivitys :)

Mulla oli hurjan hauska ja kiva reissu pohjoiseen. Ala anna sanan pohjoinen hamata, lampotila huiteli viidessakympissa silloin talloin :) Kaikilla 15 matkaajalla tuntui olevan sellainen asenne etta 8 paivan aikana yritetaan tulla kaikkien kanssa toimeen vaikka ollaankin yhdessa 24/7, ja se toimi. Nama viimeiset pari paivaa vietinkin uusien saksalaisten kavereiden kanssa ja tanaan aamulla nautittiin parin tyton kanssa ruotsalaisen hotelli/ravintolan brunssista, voi kuinka jouluista! :) (ikkunasta kun katsoi, oli vahan outo olo, kun lumesta ei ollut tietoakaan)

Viimeisen yoni vietan tyokaverin irkku-perheen luona ja huomisaamuna odottaa lento. Kyl taa ihan kivaksi siis loppujen lopuksi muuttui. Reissuilla nain ja tein paljon kaikenlaista, mutta lopputulemana voin sanoa, etta aika tyhjaa talla puolella mannerta on, puskaa, puskaa ja puskaa :D Tosin natteja kolkkiakin siella taalla loytyy, jos vaan takapuoli suostuu istumaan autossa satojen kilometrien ajan. Ehkapa laitan viela suomesta kasin muutaman kivan kuvan reissulta... Nukuttiin sangyissa ulkona, pelleiltiin (kiitos erityisesti sveitsilaisen, norjalaisen ja saksalaisen!) nakyi villeja kenguruita, mustekala, aivan mahdottoman kauniita biitseja ja kummituksia! :D

Niin, mieli oli hyva, mut fyysisesti mua koeteltiin; ekana iltana niskassa oli punkki, parin paivan paasta loin nyt tulehduksissa olevan varpaani maassa olleeseen laattaan, ihanalla snorklaus-monkija-reissulla poltin selkani ja koko ajan olen karsinyt jonkin asteisesta flunssasta, joka alkoi kamalalla kurkkukivulla, kenties angiinalla. Mut en ole antanut noiden pikkuseikkojen haitata, on ollut kivaa, hyvilla mielin mahdottoman kalliin antibioottikuurin kera Suomeen huomenna ja tasan kuukauden paasta Islantiin, palataan! :)

Ihanaa joulua kaikille! (en vielakaan pysty ymmartamaan, etta joulu on jo ihan kohta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti