maanantai 13. tammikuuta 2014

Lähdön aika koittaa taas kohta!

Moikka pitkästä aikaa!

"Joululoma" alkaa olla kohta lusittu ja elämä tulen ja jään maassa alkaa ensi viikolla. Vähän jänskättää ja hirvittää, että mitenköhän siellä pärjäilen, mutta eipä sitä voi kai tietää, jos ei kokeile. Reippain mielin lähden matkaan ja toivon muistavani tauon jälkeen edes jotain ratsastuksesta kun hyppään satulaan, jos en muista, siirryn sitten vaikka sikalaan tai tulen maitojunalla kotiin... Tosin siitä matkasta voi tulla vähän märkä ja suolainen... Eikä mulla kyllä ole ollut tapana luovuttaa, eli näillä mennään mitä annettu on, tavoitteena kehitys ja hyvä meininki! :)

Lomailuni olen ottanut hyvin hyvin rennosti maaseudulla ja tullut siihen tulokseen, että kuukausi on aika hyvä aika siihen, että reissulta tultuaan oikeasti palautuu ja löytää takaisin omaan paikkaansa niin mielessään kuin tuttujen ihmistenkin parissa... Tai jotain... Tätä on vaikea kuvata niin, että kukaan ymmärtää yhtään mitään :)

Mainitsin edellisessä tekstissä muistaakseni, että voisin vielä laittaa muutamia kuvia viimeisistä hetkistäni Australiassa, eli toisin sanoen siitä kahdeksan päivän retkestä, jonka tein juuri ennen maasta poistumistani. Alla siis muutamia kuvia, jotain hyvää siitäkin maasta jäi kuitenkin muistoihin ;D ja toisaalta, onhan huonotkin muistot välillä ehkä hyviä, tai ainakin opettavaisia :)

Pinnacles (outoja kivia keskellä ei mitään, kenties paikalla jossa on muinoin ollut metsä ja sille on tapahtunut jotain... outoa?!?)

Meidän porukka ja Pinnacles (outoja kivia keskellä ei mitään, kenties paikalla jossa on muinoin ollut metsä ja sille on tapahtunut jotain... outoa?!?)

Joku komea kallio ja meidän poppoo

Shellbeach (ranta jonka "hiekkana" on simpukan kuoret)

Shark bay, vasemmalla meidän ajokki ja osa porukasta... Ja näin vilkasta matkanvarrellamme olevissa kylä-pahasissa oli!

Tuolla alhaalla on haita!

Monkey Mia ja sen villit, herkuttelemaan tulleet asukit, aika velmuja kavereita nuo pullonokkadelffiinit!

Saatiin raahata sänkymme ulos yöpyessämme lammasfarmilla, mukavan raikas ja ötökätön yö, mutta melkoinen aamukaste

Mönkijäsafari! (olin aika hyvä! Nähtiin snorklaustauolla mm. seepia, kilpikonnia ja värikkäitä kaloja)

Kiivettiin majakkaan... Melkein.

Ja kyllä, Länsi-Australiassa saattaa olla maailman parhaimmat biitsit! Mutta ne löytääkseen on ajettava aika paljon...

Tämän kirkon naapurissa yövyimme viimeisen yömme ja siellä kuulemma kummitteli. Suomalaisen, norjalaisen ja saksalaisen suorittamalla öisellä perusteellisella tutkimusretkellä sekä kirkkoon että hostelliin ei kuitenkaan tehty havaintoja... Paitsi ehkä yhdestä.

Perthiin päästyämme nähtiin muutamien reissulaisten kanssa vielä myöhemminkin ja eksyttiin muun muassa katsomaan jotain joulushowta... Oli kiva :)
Öinen retkeni vielä Fremantlen vankilaan.
      
Maailman ikkuna tai jotain sellaista. Hei hei! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti